Susanne Annot Text

Workshops: TIJD voor MIJ Ga voor goud

TIJD voor MIJ

Druk, druk, druk, hollen en weer doorgaan. Werk, studie, huis, vrienden, gezin, huisdieren, boodschappen, sporten….. alles moet en is even belangrijk. En omdat alles zo belangrijk voelt, kun je zomaar jezelf vergeten. Vergeten dat ook jij het nodig hebt om gezien te worden. Dat ook jij aandacht nodig hebt, niet alleen van de mensen om je heen, maar vooral van jezelf. Daarom is deze workshop helemaal voor jou.

Door stil te worden, muziek te horen en dit toe te laten, krijg jij volop de tijd om jezelf weer eens in de ogen te kijken. Door middel van muziek en schilderen neem ik je mee op reis. Een reis naar een land dat heel ver weg kan voelen, maar dichterbij is dan je denkt. Een reis naar binnen en naar jezelf. Laat je verrassen door het spelen met muziek en verf en ontdek wie of wat jij binnen in jezelf tegen komt.

Deze workshop gaat niet om een prachtig geschilderd resultaat, maar vooral om de ontmoeting met jezelf. Je hoeft dan ook niet creatief te zijn of ervaring te hebben met schilderen. Je mag gewoon komen zoals jij bent.

Praktische informatie

Deze workshop duurt drie uur en is inclusief alle materialen.

Na het ontvangst, waarbij je de tijd krijgt om even te wennen aan de ruimte, starten we met de workshop. We werken in een groep van maximaal 8 personen, maar ieder werkt voor zichzelf en is in stilte met zichzelf. Je hoeft dus niets met de groep en hoeft elkaar ook niet te (leren) kennen. Natuurlijk mag dat wel ;-).

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met je eigen geschilderde resultaat en met de ruimte die jij jezelf hebt gegeven in deze workshop. Ik reik je hiervoor een prachtig programma aan en nodig je uit om je hier voor 100% in te zetten, zodat jij jezelf een groot cadeau kunt geven. Even wat TIJD voor JOU!

Kosten

€ 55,- per persoon, inclusief materialen en natuurlijk koffie, thee, fruitwater, water en wat lekkers.

Locatie

Deze workshop geef ik in mijn atelier aan de Kerkstraat 11 in Hattem. Parkeergelegenheid is volop aanwezig bij de Jachthaven of bij De Bleek. Vanaf daar loop je zo de binnenstad in, waar mijn atelier te vinden is.

Maatwerk

Het is ook mogelijk om deze workshop aan te vragen voor een specifiek gezelschap of als onderdeel van een training. Mail me gerust om hier meer over te horen! Er is veel mogelijk.

Ga voor goud

En daar ben jij: Ben jij klaar om de beste versie van jezelf te worden? Gun jij jezelf goud?

Goud, omdat jij je dromen, verlangens en wensen krachtig gaat formuleren en visualiseren. Goud, omdat jij het waard bent. Goud, omdat jij wilt gaan voor datgene waar je invloed op hebt.

Ik heb een mooie en inspirerende workshop ontwikkeld. Speciaal voor jou. Een workshop waarin ik je meeneem naar je dromen en doelen, waarna we aan de slag gaan met tijdschriften, stempels, inkt, touw, lijm, verf, lint, stiften, schaar en alles wat maar nodig is om je dromen te visualiseren.

Praktische informatie

Voor deze workshop is er ruimte voor vier personen. Mocht je belangstelling hebben voor de workshop, stuur dan even een berichtje dan kunnen we kijken wat past.

Locatie

Deze workshop geef ik in mijn atelier aan de Kerkstraat 11 in Hattem. Parkeergelegenheid is volop aanwezig bij de Jachthaven of bij De Bleek. Vanaf daar loop je zo de binnenstad in, waar mijn atelier te vinden is.

Kosten

De kosten zijn €55,- per persoon, inclusief materialen, koffie en thee.

Boek je workshop

De volgende datums zijn beschikbaar voor workshops. 

Tijd voor Mij

  • Dinsdag 18 april – 18:30u

Ga voor Goud

  • Geen aankomende datums

Cookies

Door mijn website te gebruiken accepteer je cookies.