Susanne Annot Text

ALGEMENE VOORWAARDEN

Welkom bij mijn Atelier! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website en/of een bezoek wilt brengen aan mijn Atelier in Hattem. Omdat het belangrijk is om wat zaken vast te leggen, lees je hieronder de belangrijkste afspraken die ik met jou als klant of bezoeker van mijn atelier of website wil maken. 

 

Waar kun je mij vinden?

Atelier Susanne Annot

Kerkstraat 11

8051GJ Hattem

 

KVK-nummer: 6172450

www. Susanneannot.nl

 

 

Wat je hier leest is van toepassing op alles wat je kunt kopen in mijn atelier, maar ook op een offerte, een overeenkomst of een levering van een dienst of workshop. 

 

Betalen:

Koop je wat in het atelier? Dan betaal je hier direct voor. Dit kan via de pin, maar ook via een bankoverschrijving of contant. Reserveren doe ik niet, tenzij we daar samen een duidelijke afspraak over maken. Wil je iets meenemen om te kijken hoe het thuis staat, zoals een schilderij, dan maken we daar samen afspraken over. Je leest hierover meer bij het retourbeleid. Bestel je een kadoosje op maat, dan stuur ik je een betaalverzoek. Zodra dit voldaan is, dan wordt het kadoosje verzonden naar het opgegeven adres. Ook hierover lees je meer in het retourbeleid. Voor het volgen van een workshop geldt de afspraak dat je mag deelnemen als je betaald hebt. Daarna krijg je een bevestiging van deelname. Mocht de workshop onverhoopt niet doorgaan, dan krijg jij natuurlijk het bedrag terug. 

 

Stel je bent niet blij met je product…

Het kan voorkomen dat er toch iets niet goed is gegaan met je kadoosje of schilderij, het is immers handwerk. Bij een defect aan een kadoosje proberen we samen te kijken wat een schappelijke oplossing is. Ik neem het kadoosje niet retour, maar kan wel met je kijken of er kleine aanpassingen zijn te doen, waardoor het kadoosje weer helemaal in orde is 

Een schilderij lever ik af zoals jij het hebt gezien in het atelier, zodra jij het gekocht hebt is het van jou en koop je het zoals gezien in het atelier. Ik ben dan als kunstenaar niet meer verantwoordelijk voor het product. 

 

Retourbeleid op een rijtje:

Een kadoosje gekocht in het atelier ruil ik niet. Ik weet niet waar het kadoosje is geweest en hoe er mee om is gegaan.
Een kadoosje dat is verzonden, neem ik niet retour. Voor het verzenden van het kadoosje is op voorhand door jouw toestemming gegeven.
Een kadoosje op maat is speciaal voor jouw gemaakt en met je afgestemd, ook dit kadoosje neem ik niet retour.
Een schilderij kan, in afstemming, worden uitgeprobeerd thuis. Het schilderij wordt volledig door jouw betaald. Is het schilderij niet passend in je huis, mag het terug binnen twee werkdagen. Ik neem het alleen terug als het in perfecte staat weer naar het atelier wordt gebracht. Als het niet netjes of als het beschadigd of gewijzigd is, is het product niet meer retourneerbaar. 

 

Verzenden producten:

Het versturen van producten is makkelijk en gaat over het algemeen goed. Je mag van mij verwachten dat ik de producten netjes en stevig inpak, voordat het naar de bezorgdienst gaat. Vanaf het moment dat ik het product uit handen heb gegeven bij de bezorgdienst, is de verantwoordelijkheid ook overgedragen. Verzenden is dus op eigen risico. Ik kan niet instaan voor een goede bezorging of een goede aflevering van het product. 

 

Bezoek aan mijn atelier:

Het is altijd leuk als je even komt buurten bij mijn Atelier. Daar staan natuurlijk zaken die van waarde zijn. Mocht jij, of iemand die onder jouw toezicht staat, een product beschadigen dan zijn de kosten daarvan helaas voor jou. Dit betekent dat het hele bedrag van het product door jou moet worden voldaan. Ik draag zorg voor een veilige en nette bezoek mogelijkheid aan mijn atelier, maar ben niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan lijf of leden, kledingstukken en overige zaken. Je bent in een atelier, daar wordt gewerkt met verf en ander materiaal, dat kan beschadigingen of vlekken geven. Dat is het risico van het vak en daarmee een bezoek aan mijn werkplek/atelier.

 

 

Eigendom:

Wat ik maak is van mij. Het is mijn intellectuele eigendom. Foto’s maken mag niet, tenzij ik daar uitdrukkelijk toestemming voor geef. Foto’s verspreiden mag dus ook niet…

 

Bestellen via website:

Zie je iets leuks op mijn site? Tof! Wil je het kopen? Dan dien je dit direct te betalen, dan is het van jou. Ik doe niet aan reserveren. Als het eenmaal hebt betaald dan is het product van jou en neem ik het niet terug. 

 

Bij een workshop kan het zijn dat de workshop door overmacht of onvoldoende deelname komt te vervallen. Ik informeer je daar 24 uur voor de aanvang van de workshop over, natuurlijk ontvang je het betaalde bedrag voor de workshop retour van mij, binnen twee werkdagen. 

 

Voor het bekijken van mijn website gelden weer andere regels over koekjes en zo… dat kun je op een andere tab verder lezen. Dat is en lekker technisch verhaal over wat ik met derden deel over jouw kijkgedrag. 

 

In de praktijk?

Zijn deze afspraken gelukkig nog nooit nodig geweest. Ik geloof dat we er samen wel uit komen en een passende oplossing vinden. Dus mocht je ergens mee zitten, spreek je uit! 

 

Boek je workshop

De volgende datums zijn beschikbaar voor workshops. 

Tijd voor Mij

  • Dinsdag 18 april – 18:30u

Ga voor Goud

  • Geen aankomende datums

Cookies

Door mijn website te gebruiken accepteer je cookies.